Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. Legendarni
opty Tactiek 5-3-2 deff x1
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen very good


1e minuut.
Piñar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met de inworp. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... Skalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legendarni 1:0

12e minuut.
Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura speelt de bal door. Nică speelt de bal door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Żemojtel verovert de bal door een tackle van achteren. Żemojtel geeft een hoge lob. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legendarni 2:0

19e minuut.
Inworp. Lozanov met een snelle inworp. Żurek is nu in balbezit. Für onderschept slim de pass. Für draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nică met een snelle inworp. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu passt de bal zonder na te denken. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel passt de bal in één keer door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wojdat kopt de bal weg. Klungelig pakt Grabarczyk de bal. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Francia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piñar heeft problemen om de bal te vangen. Piñar verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legendarni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 49%, Legendarni 51%.
Bayern München e. V. - Legendarni 3:0

53e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Döbrögi de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Məhəmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Nică geeft een lange en hoge pass. Für rent richting de bal. Für schiet op doel. Ejtminowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legendarni 3:1

61e minuut.
Makstnieks komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Żemojtel met een sublieme pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żurek. Żurek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lozanov probeert naar een medespeler te passen. Makstnieks is nu in balbezit. Makstnieks passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kubura met een sublieme pass. Klungelig pakt Lozanov de bal. Lozanov passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legendarni 3:2

90e minuut.
Makstnieks geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Für schiet op doel. Ejtminowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Karaś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makstnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ejtminowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 64%, Legendarni 36%.
Bayern München e. V. - Legendarni 3:2