Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW Analni Tatry
Błysk Taktyka Tactiek 523
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 32.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Hamvas met een sublieme pass. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki passt de bal in één keer door. Kamaras rent richting de bal. Kamaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki begaat een overtreding. Burchacki krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Doeltrap. Łasocha met een harde bal richting middenveld. Kamaras kopt de bal weg. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Legčević onderschept slim de pass. Legčević probeert naar een medespeler te passen. Çilli geeft een lange en hoge pass. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dall`Acqua rent richting de bal. Dall`Acqua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Çilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli passt de bal in één keer door. Kamaras rent richting de bal. Kamaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Çilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli passt de bal in één keer door. Poziemski heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sľuk schiet op doel. Pflaum kopt de bal weg. Burchacki is nu in balbezit. Kamaras rent richting de bal. Kamaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 34%, Analni Tatry 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Błysk BW - Analni Tatry 0:0

51e minuut.
Hamvas is nu in balbezit. Hamvas probeert naar een medespeler te passen. Burchacki speelt de bal door. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hamvas rent richting de bal. Hamvas probeert naar een medespeler te passen. Sľuk met een sublieme pass. Kamaras is nu in balbezit. Kamaras haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg.

70e minuut.
Ciupik geeft een lange en hoge pass. Gravdal kopt de bal weg. Górak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamaras is nu in balbezit. Kamaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Górak geeft de bal voor. Dall`Acqua kopt de bal weg. Thái heeft problemen om de bal te vangen. Thuelsen is nu in balbezit. Thuelsen draait met de bal, schiet en ... Łasocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gravdal geeft de bal voor. Hamvas kopt de bal weg. Legčević heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Analni Tatry 1:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kamaras de bal onder controle te krijgen. Hamvas kopt de bal weg. Klungelig pakt Poziemski de bal. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ciupik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 19%, Analni Tatry 81%.
KP Błysk BW - Analni Tatry 1:0