Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry KP Błysk BW
523 Tactiek Błysk Taktyka
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


5e minuut.
Daleki geeft een lange en hoge pass. Pflaum controleert de bal met de borst. Rajz rent richting de bal. Rajz schiet op doel. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:1

9e minuut.
Renieris probeert naar een medespeler te passen. Burchacki rent richting de bal. Burchacki passt de bal zonder na te denken. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daleki is nu in balbezit. Daleki passt de bal met de wreef. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Burchacki is nu in balbezit. Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Rajz heeft problemen om de bal te vangen. Rajz schiet op doel. Prihatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:2

30e minuut.
Çilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Burchacki passt de bal met de wreef. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Gravdal de bal. Raščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raščić geeft een lange en hoge pass. Rajz rent richting de bal. Rajz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Durmayan passt de bal zonder na te denken. Maciesiak rent richting de bal. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz draait met de bal, schiet en ... Górak probeert de bal aan de voet te houden. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pflaum kopt de bal weg. Daar is Çilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:3

37e minuut.
Ciupik geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Thuelsen stond buitenspel. Raščić neemt vlug de vrije trap. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pflaum verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaum met een sublieme pass. Maciesiak rent richting de bal. Rajz is nu in balbezit. Rajz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 69%, KP Błysk BW 31%.
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Çilli de bal. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli rent richting de bal. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Durmayan speelt de bal door. Klungelig pakt Rajz de bal. Rajz passt de bal zonder na te denken. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Górak rent richting de bal. Górak geeft een hoge lob. Rajz rent richting de bal. Rajz draait met de bal, schiet en ... Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Maciesiak de bal. Çilli probeert naar een medespeler te passen. Rajz heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Hamvas passt de bal met de wreef. Rajz is nu in balbezit. Rajz passt de bal met de wreef. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki passt de bal met de wreef. Rajz is nu in balbezit. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Çilli probeert naar een medespeler te passen. Górak rent richting de bal. Rajz onderschept slim de pass. Rajz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:4

80e minuut.
Thuelsen probeert naar een medespeler te passen. Górak speelt de bal door. Pflaum heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 75%, KP Błysk BW 25%.
Analni Tatry - KP Błysk BW 0:4