Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Tbg FC.Benqpool
Majka Tactiek Atak1
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Zduniec met een sublieme pass. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Munkosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wołodyjowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Skrucha de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Kantanista is nu in balbezit. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud schiet op doel. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 1:0

11e minuut.
Alba is nu in balbezit. Nagore Arbizu onderschept slim de pass. Nagore Arbizu geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel. Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Menotti controleert de bal met de borst. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Renaud de bal onder controle te krijgen. Żytko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klamczyński. Klamczyński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Renaud probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skrucha de bal onder controle te krijgen. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 2:0

27e minuut.
Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrucha is nu in balbezit. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 3:0

32e minuut.
Nagore Arbizu controleert de bal met de borst. Dombóvári is nu in balbezit. Dombóvári geeft een hoge lob. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alba speelt de bal door. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ... Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klamczyński passt de bal met de wreef. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Renaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 4:0

40e minuut.
Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Munkosa speelt de bal door. Zduniec speelt de bal door. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa met een sublieme pass. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 31%, FC.Benqpool 69%.
Legion Tbg - FC.Benqpool 5:0

48e minuut.
Kantanista is nu in balbezit. Renaud onderschept slim de pass. Renaud passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 6:0

51e minuut.
Klungelig pakt Mały de bal. Zduniec geeft een hoge lob. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 7:0

52e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Zduniec rent richting de bal. Zduniec speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Civitarese geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korecki de bal. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - FC.Benqpool 8:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerszunowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft een lange en hoge pass. Raczyński springt en kopt de bal. Chomik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Munkosa speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Munkosa geeft een hoge lob. Wołodyjowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Renaud onderschept slim de pass. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Zduniec met een snelle inworp. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 36%, FC.Benqpool 64%.
Legion Tbg - FC.Benqpool 8:0