Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool Legion Tbg
Atak1 Tactiek Majka
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.3 gemiddelde waardering 43.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Korecki rent richting de bal. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Tabaczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Skrucha heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... Tabaczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:1

8e minuut.
Renaud rent richting de bal. Korecki is nu in balbezit. Renaud onderschept slim de pass. Renaud schiet op doel. Tabaczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:2

14e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Munkosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Skrucha de bal. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński geeft de bal voor. Renaud kopt de bal weg. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:3

18e minuut.
Orłowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Munkosa de bal. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Agosta is nu in balbezit. Dombóvári verovert de bal door een tackle van achteren. Dombóvári geeft de bal voor. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:4

33e minuut.
Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft een hoge lob. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Jarzynowski met een sublieme pass. Alba rent richting de bal. Munkosa onderschept slim de pass. Munkosa geeft een hoge lob. Wołodyjowski kopt de bal weg. Tabaczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 59%, Legion Tbg 41%.
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:4

54e minuut.
Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een lange en hoge pass. Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Tabaczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:5

71e minuut.
Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Orłowski met de inworp. Munkosa geeft de bal voor. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Munkosa neemt de hoekschop. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:6

73e minuut.
Żytko heeft problemen om de bal te vangen. Żytko speelt de bal door. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mały heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorącawoda zal de hoekschop nemen. Wołodyjowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gorącawoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klamczyński is nu in balbezit. Kantanista met een sublieme pass. Klamczyński geeft de bal voor. Renaud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mały passt de bal met de wreef. Agosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klamczyński zijn tegenspeler op de grond. Klamczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 68%, Legion Tbg 32%.
FC.Benqpool - Legion Tbg 0:6