Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Tbg Legendarni
Majka Tactiek 5-3-2 deff x1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Renaud passt de bal met de wreef. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ... Paal! Skalski bokst de bal weg.

4e minuut.
Butică speelt de bal door. Kubura is nu in balbezit. Kubura speelt de bal door. Klungelig pakt Für de bal. Für haalt uit met een fantastische trap. Chomik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lozanov probeert naar een medespeler te passen. Kubura speelt de bal door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Chomik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Draszba onderschept slim de pass. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Skalski met een harde bal richting middenveld. Klamczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Piñar de bal. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kubura heeft problemen om de bal te vangen. Kubura passt de bal in één keer door. Munkosa speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Kubura onderschept slim de pass. Zduniec maakt een afschuwelijke overtreding. Zduniec krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Kubura met een sublieme pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Civitarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Legendarni 0:1

28e minuut.
Zduniec geeft een lange en hoge pass. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nică met een snelle inworp. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Butică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mengüalpoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mengüalpoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Legendarni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 51%, Legendarni 49%.
Legion Tbg - Legendarni 0:2

49e minuut.
Draszba rent richting de bal. Draszba geeft een lange en hoge pass. Renaud kopt de bal weg. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Lozanov passt de bal in één keer door. Für is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagore Arbizu. Für wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Munkosa heeft problemen om de bal te vangen. Munkosa speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Legendarni 1:2

83e minuut.
Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Munkosa geeft de bal voor. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Skalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Tbg - Legendarni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 52%, Legendarni 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion Tbg - Legendarni 2:2