Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Legion Tbg
Nowa 5-4-1 Tactiek Majka
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński met een sublieme pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Skalski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ... Skalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 0:1

11e minuut.
Nică probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombóvári rent richting de bal. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Wołodyjowski kopt de bal weg. Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda geeft een hoge lob. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Skalski met een harde bal richting middenveld. Klamczyński kopt de bal weg. Munkosa geeft een lange en hoge pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud schiet op doel. De bal raakt de paal. Skalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft de bal voor. Kubura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Gorącawoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorącawoda geeft de bal voor. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Skalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butică met een snelle inworp. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. Skalski bokst de bal weg.

32e minuut.
Draszba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nică met de inworp. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 1:2

35e minuut.
Francia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Munkosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nică passt de bal in één keer door. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov passt de bal in één keer door. Makstnieks is nu in balbezit. Makstnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nagore Arbizu passt de bal in één keer door. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Munkosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wołodyjowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Skalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 47%, Legion Tbg 53%.
Legendarni - Legion Tbg 1:3

46e minuut.
Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński begaat een overtreding. Lozanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makstnieks is nu in balbezit. Makstnieks geeft de bal voor. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Gorącawoda geeft een hoge lob. Renaud kopt de bal weg. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Munkosa onderschept slim de pass. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Munkosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wołodyjowski de bal. Piñar is nu in balbezit. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Skalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 1:4

66e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică passt de bal met de wreef. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skalski is nu in balbezit. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Renaud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Stute komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Lozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński met een sublieme pass. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Für komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa onderschept slim de pass. Met opzet legt Kubura zijn tegenspeler op de grond. Kubura krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Munkosa heeft problemen om de bal te vangen. Munkosa met een sublieme pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Legion Tbg 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 56%, Legion Tbg 44%.
Legendarni - Legion Tbg 1:5