Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW Rawa Chorzów
Błysk Taktyka Tactiek 442
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Toldo begaat een overtreding. Maciesiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamvas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kamaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki rent richting de bal. Daleki passt de bal zonder na te denken. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Skrobich rent richting de bal. Passi onderschept slim de pass. Passi passt de bal zonder na te denken. Kamaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gravdal geeft een lange en hoge pass. Skrobich is nu in balbezit. Passi begaat een overtreding. Passi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Thái probeert de bal aan de voet te houden. Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal in één keer door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft een hoge lob. Łasocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daleki met een sublieme pass. Sľuk rent richting de bal. Sľuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Kamaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamaras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Rawa Chorzów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 52%, Rawa Chorzów 48%.
KP Błysk BW - Rawa Chorzów 1:0

57e minuut.
Inworp. Michalak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Piekorz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ogaza met de inworp. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Precel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ogaza de bal. Ogaza probeert naar een medespeler te passen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel. Łasocha bokst de bal weg.

76e minuut.
Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thái de bal. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jarzębowski passt de bal met de wreef. Palimąka is nu in balbezit. Palimąka passt de bal met de wreef. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Thái geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palimąka met een snelle inworp. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ogaza geeft een hoge lob. Toldo is nu in balbezit. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. Thái probeert de bal aan de voet te houden. Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michalak controleert de bal met de borst. Łasocha bokst de bal weg. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Błysk BW - Rawa Chorzów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 61%, Rawa Chorzów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Błysk BW - Rawa Chorzów 1:1