Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów Analni Tatry
Normal Tactiek 523
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 28.7
goed Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Topek geeft een lange en hoge pass. Ivănescu kopt de bal weg. Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera onderschept slim de pass. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 1:0

8e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız geeft de bal voor. Górak heeft problemen om de bal te vangen. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Çilli rent richting de bal. Apansız onderschept slim de pass. Apansız passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg. Valleri met een sublieme pass. Daar is Apansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Kozera is nu in balbezit. Kozera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Apansız kopt de bal weg. Daar is Poziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Apansız passt de bal in één keer door. Kozera rent richting de bal. Kozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 2:0

30e minuut.
Legčević met een sublieme pass. Apansız speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 3:0

35e minuut.
Daar is Çilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli rent richting de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Kozera is nu in balbezit. Çilli speelt de bal door. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Adames de bal. Adames probeert naar een medespeler te passen. Poziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 28%, Analni Tatry 72%.
Wrz Tarnów - Analni Tatry 4:0

46e minuut.
Apansız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilk met een sublieme pass. Ivănescu met een sublieme pass. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gasparetti geeft de bal voor. Valleri met een sublieme pass. Topek kopt de bal weg. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nazzario onderschept slim de pass. Nazzario speelt de bal door. Apansız speelt de bal door. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valleri trapt de bal weg. Apansız kopt de bal weg. Klungelig pakt Górak de bal. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gasparetti kopt de bal weg. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Topek is nu in balbezit. Topek geeft de bal voor. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 5:0

73e minuut.
Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti passt de bal zonder na te denken. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - Analni Tatry 6:0

81e minuut.
Poziemski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roztoczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 25%, Analni Tatry 75%.
Wrz Tarnów - Analni Tatry 6:0