Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool Bayern München e. V.
Atak1 Tactiek opty
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Alba met een sublieme pass. Raczyński is nu in balbezit. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 0:1

3e minuut.
Żurek verovert de bal door een tackle van achteren. Doszko rent richting de bal. Doszko geeft de bal voor. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk schiet op doel. Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Malkus-Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skrucha de bal. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 0:2

8e minuut.
Szerszunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ziółkowski rent richting de bal. Mały tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mały krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyrak zal de hoekschop nemen. Grabarczyk is nu in balbezit. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Kantanista is nu in balbezit. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 0:3

13e minuut.
Ejtminowicz trapt de bal weg van het doel. Doszko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kantanista de bal onder controle te krijgen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Żemojtel rent richting de bal. Korecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żemojtel raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojdat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Klungelig pakt Skrucha de bal. Grabarczyk rent richting de bal. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 0:4

36e minuut.
Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak met een snelle inworp. Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 56%, Bayern München e. V. 44%.
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 0:4

53e minuut.
Mały kopt de bal weg. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat passt de bal met de wreef. Grabarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... Ziółkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Menotti met een sublieme pass. Döbrögi is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 53%, Bayern München e. V. 47%.
FC.Benqpool - Bayern München e. V. 1:4