Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. FC.Benqpool
opty Tactiek Atak1
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 35.4
good Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Grabarczyk passt de bal in één keer door. Ziółkowski rent richting de bal. Skrucha is nu in balbezit. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Kantanista maakt een afschuwelijke overtreding. Wojdat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nef met een snel genomen vrije trap. Grabarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Ziółkowski is nu in balbezit. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Tabaczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Szerszunowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Menotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pokrajčić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pokrajčić speelt de bal door. Żytko speelt de bal door. Alba is nu in balbezit. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha geeft de bal voor. Wojdat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doszko rent richting de bal. Doszko geeft een lange en hoge pass. Tabaczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś speelt de bal door. Czyrak met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Tabaczyński bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czyrak neemt de hoekschop. Doszko is nu in balbezit. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski schiet op doel. Tabaczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Alba geeft de bal voor. Żurek heeft problemen om de bal te vangen. Raczyński rent richting de bal. Raczyński draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Żurek de bal. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz bokst de bal weg. Doszko geeft de bal voor. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista begaat een overtreding. Kantanista krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wojdat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nef met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Korecki de bal. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel. Tabaczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 39%, FC.Benqpool 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern München e. V. - FC.Benqpool 0:0

54e minuut.
Kantanista probeert de bal met de borst te controleren. Wojdat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mały de bal. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Korecki kopt de bal weg. Czyrak is nu in balbezit. Konkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konkel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Czyrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Döbrögi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - FC.Benqpool 1:0

61e minuut.
Grabarczyk passt de bal in één keer door. Żurek rent richting de bal. Met opzet legt Pokrajčić zijn tegenspeler op de grond. Pokrajčić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een hoge lob. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 50%, FC.Benqpool 50%.
Bayern München e. V. - FC.Benqpool 1:0