Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa Chorzów Legion Tbg
442 Tactiek Majka
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kita is nu in balbezit. Kita geeft een hoge lob. Ogaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogaza geeft de bal voor. Kita springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Grądzki met een sublieme pass. Palimąka speelt de bal door. Klamczyński met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:1

11e minuut.
Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec passt de bal in één keer door. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Palimąka rent richting de bal. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński geeft een hoge lob. Renaud springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Munkosa passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski onderschept slim de pass. Jarzębowski probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud passt de bal in één keer door. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:2

38e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński passt de bal in één keer door. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klamczyński met een sublieme pass. Jarzębowski speelt de bal door. Klungelig pakt Nastula de bal. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Orsa is nu in balbezit. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud schiet op doel. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 66%, Legion Tbg 34%.
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:3

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michalak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ogaza speelt de bal door. Michalak is nu in balbezit. Nagore Arbizu rent richting de bal. Michalak onderschept slim de pass. Michalak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Wołodyjowski rent richting de bal. Grądzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wołodyjowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wołodyjowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pawlusiński met een sublieme pass. Munkosa kopt de bal weg. Grądzki kan de bal niet met de borst controleren. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud schiet op doel. Pawlusiński bokst de bal weg.

86e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 56%, Legion Tbg 44%.
Rawa Chorzów - Legion Tbg 0:4