Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Tbg Rawa Chorzów
Majka Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Munkosa is nu in balbezit. Munkosa geeft de bal voor. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jarzębowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Civitarese de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Rawa Chorzów 0:1

33e minuut.
Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Munkosa kopt de bal weg. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nastula is nu in balbezit. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębowski rent richting de bal. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nastula verovert de bal door een tackle van achteren. Nastula met een sublieme pass. Munkosa met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Tbg - Rawa Chorzów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 44%, Rawa Chorzów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion Tbg - Rawa Chorzów 1:1

53e minuut.
Renaud is nu in balbezit. Jarzębowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jarzębowski probeert naar een medespeler te passen. Munkosa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nastula speelt de bal door. Palimąka rent richting de bal. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Ogaza is nu in balbezit. Ogaza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Michalak komt het veld opgelopen. Szczotok met een harde bal richting middenveld. Ogaza kopt de bal weg. Toldo speelt de bal door. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klamczyński geeft de bal voor. Precel kopt de bal weg. Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Renaud schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Rawa Chorzów 2:1

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pawlusiński niet meer kan verder spelen. Gabrusiewicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Toldo is nu in balbezit. Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński passt de bal met de wreef. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Munkosa passt de bal in één keer door. Zduniec rent richting de bal. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Stołeczny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zduniec passt de bal zonder na te denken. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa passt de bal in één keer door. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Ogaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munkosa verovert de bal door een tackle van achteren. Munkosa passt de bal in één keer door. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 48%, Rawa Chorzów 52%.
Legion Tbg - Rawa Chorzów 2:1