Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni KP Błysk BW
Nowa 5-4-1 Tactiek Błysk Taktyka
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Barchesi passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică speelt de bal door. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov draait met de bal, schiet en ... Łasocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntenuş. Muntenuş krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hamvas speelt de bal door. Sľuk heeft problemen om de bal te vangen. Sľuk speelt de bal door. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KP Błysk BW 0:1

13e minuut.
Daar is Peruško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov draait met de bal, schiet en ... Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legendarni - KP Błysk BW 1:1

18e minuut.
Piñar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makstnieks de bal. Daleki begaat een overtreding. Daleki krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daleki passt de bal in één keer door. Lozanov rent richting de bal. Lozanov passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Łasocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gravdal heeft problemen om de bal te vangen. Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Łasocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KP Błysk BW 2:1

31e minuut.
Piekorz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanov rent richting de bal. Lozanov draait met de bal, schiet en ... Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Barchesi geeft een hoge lob. Makstnieks geeft een hoge lob. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Łasocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maciesiak passt de bal in één keer door. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Łasocha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 50%, KP Błysk BW 50%.
Legendarni - KP Błysk BW 2:1

52e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică geeft de bal voor. Klungelig pakt Gravdal de bal. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Piekorz rent richting de bal. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Lozanov rent richting de bal. Lozanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Stute komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Makstnieks speelt de bal door. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura geeft een lange en hoge pass. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Daleki de bal. Lozanov rent richting de bal. Lozanov passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki passt de bal zonder na te denken. Kubura geeft de bal voor. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Łasocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lozanov onderschept slim de pass. Lozanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Mengüalpoğlu de bal. Mengüalpoğlu schiet op doel. Łasocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KP Błysk BW 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 45%, KP Błysk BW 55%.
Legendarni - KP Błysk BW 3:1