Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW Legendarni
Błysk Taktyka Tactiek 5-3-2 deff x1
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Gravdal rent richting de bal. Gravdal geeft de bal voor. Durmayan met een sublieme pass. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Skalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Kubura begaat een overtreding. Maciesiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamvas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hamvas probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu is nu in balbezit. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak schiet op doel. Skalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nică rent richting de bal. Nică geeft een hoge lob. Raščić kan de bal niet met de borst controleren. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Stute met de inworp. Piekorz is nu in balbezit. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für draait met de bal, schiet en ... Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Məhəmmədov is nu in balbezit. Durmayan onderschept slim de pass. Durmayan met een sublieme pass. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 44%, Legendarni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Błysk BW - Legendarni 0:0

63e minuut.
Piñar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajz is nu in balbezit. Rajz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhəmmədov geeft de bal voor. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel. Łasocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daleki passt de bal in één keer door. Burchacki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Məhəmmədov de bal onder controle te krijgen. Rajz is nu in balbezit. Rajz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Daar is Raščić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Łasocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Legendarni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 42%, Legendarni 58%.
KP Błysk BW - Legendarni 0:1