Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. Analni Tatry
opty Tactiek 523
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 33.5
redelijk Schieten goed
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Legčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak rent richting de bal. Czyrak speelt de bal door. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Doszko geeft een lange en hoge pass. Ciupik probeert de bal aan de voet te houden. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Valleri trapt de bal weg. Czyrak kopt de bal weg. Klungelig pakt Çilli de bal. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doszko geeft de bal voor. Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel geeft een hoge lob. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Górak verovert de bal door een tackle van achteren. Żemojtel onderschept slim de pass. Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Thuelsen kopt de bal weg. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak passt de bal met de wreef. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski schiet op doel. Valleri bokst de bal weg.

24e minuut.
Poziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel passt de bal zonder na te denken. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Malkus-Juszczyk kopt de bal weg. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft een hoge lob. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Czyrak passt de bal met de wreef. Grabarczyk is nu in balbezit. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 29%, Analni Tatry 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern München e. V. - Analni Tatry 0:0

53e minuut.
Ciupik geeft een hoge lob. Doszko kopt de bal weg. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pflaum onderschept slim de pass. Żemojtel onderschept slim de pass. Żemojtel geeft een hoge lob. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Żemojtel is nu in balbezit. Żemojtel speelt de bal door. Wojdat controleert de bal met de borst. Wojdat schiet op doel. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Analni Tatry 1:0

64e minuut.
Doszko is nu in balbezit. Doszko met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft een lange en hoge pass. Górak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Valleri met een harde bal richting middenveld. Doszko rent richting de bal. Doszko geeft een lange en hoge pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Czyrak passt de bal in één keer door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarczyk met een sublieme pass. Doszko heeft problemen om de bal te vangen. Doszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karaś onderschept slim de pass. Karaś passt de bal zonder na te denken. Czyrak geeft een hoge lob. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Doszko speelt de bal door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk passt de bal in één keer door. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat schiet op doel. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 29%, Analni Tatry 71%.
Bayern München e. V. - Analni Tatry 1:0