Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry Bayern München e. V.
523 Tactiek opty
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Dumitraşcu met een sublieme pass. Döbrögi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thuelsen. Thuelsen krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal in één keer door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. Valleri bokst de bal weg. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:1

5e minuut.
Grabarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Żemojtel kopt de bal weg. Poziemski is nu in balbezit. Ziółkowski onderschept slim de pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Żemojtel probeert de bal met de borst te controleren. Thuelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żemojtel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Żemojtel geeft de bal voor. Grabarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Poziemski de bal. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:2

14e minuut.
Thuelsen speelt de bal door. Daar is Legčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legčević speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valleri met een harde bal richting middenveld. Żemojtel kopt de bal weg. Ziółkowski is nu in balbezit. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grabarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarczyk met een sublieme pass. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski schiet op doel. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:3

26e minuut.
Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Grabarczyk de bal onder controle te krijgen. Czyrak met een sublieme pass. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:4

29e minuut.
Ziółkowski kopt de bal weg. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat passt de bal met de wreef. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Górak onderschept slim de pass. Górak met een sublieme pass. Daar is Legčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Żemojtel passt de bal in één keer door. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:5

34e minuut.
Żemojtel met een sublieme pass. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft de bal voor. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Ejtminowicz bokst de bal weg.

37e minuut.
Żemojtel met een sublieme pass. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal zonder na te denken. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:6

39e minuut.
Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Wojdat kopt de bal weg. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Valleri trapt de bal weg van het doel. Doszko kopt de bal weg. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Valleri trapt de bal weg van het doel. Żemojtel kopt de bal weg. Ziółkowski rent richting de bal. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel verovert de bal door een tackle van achteren. Żemojtel passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Żemojtel kopt de bal weg. Wilk rent richting de bal. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 68%, Bayern München e. V. 32%.
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:6

49e minuut.
Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. Grabarczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Valleri trapt de bal weg van het doel. Thuelsen kopt de bal weg. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski schiet op doel. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal in één keer door. Prihatin is nu in balbezit. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:7

57e minuut.
Wojdat kopt de bal weg. Daar is Grabarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarczyk geeft een hoge lob. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grabarczyk geeft een hoge lob. Daar is Doszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doszko passt de bal met de wreef. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Prihatin is nu in balbezit. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski speelt de bal door. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Malkus-Juszczyk geeft de bal voor. Inworp. Wilk met de inworp. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Legčević is nu in balbezit. Legčević passt de bal met de wreef. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak geeft een hoge lob. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Czyrak geeft een lange en hoge pass. Wojdat rent richting de bal. Ziółkowski is nu in balbezit. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Legčević rent richting de bal. Legčević geeft een hoge lob. Döbrögi kopt de bal weg. Żurek geeft een hoge lob. Wojdat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:8

84e minuut.
Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Doszko rent richting de bal. Doszko met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Çilli onderschept slim de pass. Çilli speelt de bal door. Górak is nu in balbezit. Grabarczyk onderschept slim de pass. Grabarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:9

89e minuut.
Żemojtel passt de bal in één keer door. Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Doszko geeft de bal voor. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 68%, Bayern München e. V. 32%.
Analni Tatry - Bayern München e. V. 0:9