Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów FC.Benqpool
Normal Tactiek Atak1
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 33.1
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Grzesiak is nu in balbezit. Skrucha is nu in balbezit. Grzesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC.Benqpool 1:0

5e minuut.
Nazzario geeft de bal voor. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozera is nu in balbezit. Kozera draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Raczyński de bal. Małek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małek probeert naar een medespeler te passen. Grzesiak rent richting de bal. Grzesiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Grzesiak onderschept slim de pass. Grzesiak passt de bal in één keer door. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera rent richting de bal. Grzesiak is nu in balbezit. Grzesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC.Benqpool 2:0

20e minuut.
Mały is nu in balbezit. Mały passt de bal met de wreef. Żytko speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skrucha rent richting de bal. Skrucha geeft de bal voor. Pietka geeft een lange en hoge pass. Kozera met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Skrucha de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 48%, FC.Benqpool 52%.
Wrz Tarnów - FC.Benqpool 2:0

56e minuut.
Daar is Topek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topek geeft een lange en hoge pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC.Benqpool 3:0

59e minuut.
Mały speelt de bal door. Raczyński is nu in balbezit. Met opzet legt Apansız zijn tegenspeler op de grond. Apansız krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Kozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mały. Mały krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kozera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szarowicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Apansız raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sinicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 47%, FC.Benqpool 53%.
Wrz Tarnów - FC.Benqpool 3:0