Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool Wrz Tarnów
Atak1 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 45
adequate Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Raczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topek. Raczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menotti met een snel genomen vrije trap. Alba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilipiuk met een snelle inworp. Gasparetti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Topek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Topek geeft een lange en hoge pass. Kozera rent richting de bal. Kozera schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kantanista rent richting de bal. Kantanista passt de bal met de wreef. Topek rent richting de bal. Topek geeft de bal voor. Kozera maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabaczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kozera met een sublieme pass. Ivănescu rent richting de bal. Skrucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivănescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tabaczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Topek passt de bal zonder na te denken. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames passt de bal in één keer door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel. Tabaczyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Adames geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apansız rent richting de bal. Kozera rent richting de bal. Kozera draait met de bal, schiet en ... Tabaczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:1

29e minuut.
Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Daar is Kantanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. Tabaczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:2

33e minuut.
Mały probeert naar een medespeler te passen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarawarski is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba draait met de bal, schiet en ... Počeradský bokst de bal weg.

38e minuut.
Małek probeert de bal aan de voet te houden. Alba rent richting de bal. Alba geeft een lange en hoge pass. Raczyński rent richting de bal. Raczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ivănescu schiet op doel. Korecki probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gasparetti zal de hoekschop nemen. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. Tabaczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 73%, Wrz Tarnów 27%.
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Raczyński de bal. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti passt de bal zonder na te denken. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gasparetti heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetti probeert naar een medespeler te passen. Adames is nu in balbezit. Adames geeft de bal voor. Ivănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti geeft een hoge lob. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. Tabaczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:3

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Počeradský met een harde bal richting middenveld. Apansız kopt de bal weg. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. Tabaczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:4

69e minuut.
Apansız geeft een hoge lob. Korecki heeft problemen om de bal te vangen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:5

72e minuut.
Menotti rent richting de bal. Menotti speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Počeradský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kantanista rent richting de bal. Kantanista geeft een lange en hoge pass. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 56%, Wrz Tarnów 44%.
FC.Benqpool - Wrz Tarnów 0:5