Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Tbg Wrz Tarnów
Majka Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten adequate
good Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Munkosa heeft problemen om de bal te vangen. Munkosa geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Počeradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 1:0

9e minuut.
Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Počeradský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 2:0

10e minuut.
Munkosa is nu in balbezit. Munkosa passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel. Počeradský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 3:0

12e minuut.
Civitarese rent richting de bal. Grzesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiak probeert naar een medespeler te passen. Adames is nu in balbezit. Adames geeft de bal voor. Chomik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Butică onderschept slim de pass. Met opzet legt Sinicki zijn tegenspeler op de grond. Butică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klamczyński met een snel genomen vrije trap. Nazzario controleert de bal met de borst. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Počeradský trapt de bal weg van het doel. Zduniec kopt de bal weg. Gasparetti is nu in balbezit. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 4:0

20e minuut.
Topek met een sublieme pass. Adames rent richting de bal. Adames passt de bal met de wreef. Janecký rent richting de bal. Janecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 4:1

26e minuut.
Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa geeft de bal voor. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 5:1

32e minuut.
Klamczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Gasparetti de bal. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski schiet op doel. Počeradský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 6:1

38e minuut.
Renaud passt de bal met de wreef. Gasparetti heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nazzario de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 7:1

43e minuut.
Wołodyjowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Renaud de bal. Gasparetti begaat een overtreding. Renaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Renaud neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Počeradský bokst de bal weg.

44e minuut.
Munkosa rent richting de bal. Munkosa geeft de bal voor. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Počeradský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 51%, Wrz Tarnów 49%.
Legion Tbg - Wrz Tarnów 7:1

47e minuut.
Gasparetti met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Tbg - Wrz Tarnów 8:1

55e minuut.
Munkosa probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Tbg 46%, Wrz Tarnów 54%.
Legion Tbg - Wrz Tarnów 8:1