Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Błysk BW Bayern München e. V.
Błysk Taktyka Tactiek opty
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 41.8
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


25e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal met de wreef. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piekorz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Łasocha met een sublieme pass. Czyrak kopt de bal weg. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Błysk BW - Bayern München e. V. 0:1

45e minuut.
Hamvas probeert naar een medespeler te passen. Sľuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sľuk met een sublieme pass. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 51%, Bayern München e. V. 49%.
KP Błysk BW - Bayern München e. V. 0:1

50e minuut.
Żemojtel passt de bal zonder na te denken. Thái is nu in balbezit. Grabarczyk onderschept slim de pass. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel. Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sľuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sľuk passt de bal in één keer door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Łasocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Thái rent richting de bal. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Łasocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Piekorz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malkus-Juszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Malkus-Juszczyk geeft de bal voor. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Buitenspel voor Grabarczyk. Goede buitenspelval van de verdediging. Peruško maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Döbrögi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak schiet op doel. Ejtminowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat passt de bal in één keer door. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Łasocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Peruško geeft een hoge lob. Inworp. Czyrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Błysk BW 56%, Bayern München e. V. 44%.
KP Błysk BW - Bayern München e. V. 0:1