Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry Legendarni
523 Tactiek 5-3-2 deff x1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 49.7
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Nică met de inworp. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çilli krijgt een gele kaart. Mengüalpoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mengüalpoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:1

7e minuut.
Poziemski heeft problemen om de bal te vangen. Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Für is nu in balbezit. Für schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kubura passt de bal zonder na te denken. Lozanov speelt de bal door. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ... Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:2

15e minuut.
Valleri probeert naar een medespeler te passen. Nică kopt de bal weg. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Für is nu in balbezit. Für schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Legčević passt de bal met de wreef. Daar is Ciupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupik passt de bal met de wreef. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Górak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozanov met een snelle inworp. Kubura is nu in balbezit. Kubura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lozanov is nu in balbezit. Lozanov passt de bal zonder na te denken. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für geeft een hoge lob. Mengüalpoğlu springt en kopt de bal. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:3

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pflaum trapt de bal weg van het doel. Nică kopt de bal weg. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Legčević rent richting de bal. Legčević passt de bal zonder na te denken. Lozanov is nu in balbezit. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nică met een snelle inworp. Çilli is nu in balbezit. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Für schiet op doel. Valleri met een sublieme pass. Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Für heeft problemen om de bal te vangen. Für draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Barchesi is nu in balbezit. Barchesi passt de bal met de wreef. Kubura geeft een hoge lob. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lozanov onderschept slim de pass. Lozanov passt de bal met de wreef. Kubura met een sublieme pass. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Valleri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 79%, Legendarni 21%.
Analni Tatry - Legendarni 0:4

46e minuut.
Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dall`Acqua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Legčević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Nică onderschept slim de pass. Nică passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für draait met de bal, schiet en ... Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:5

53e minuut.
Für rent richting de bal. Für schiet op doel. Pflaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov passt de bal met de wreef. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Valleri met een harde bal richting middenveld. Legčević is nu in balbezit. Legčević geeft een hoge lob. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Für is nu in balbezit. Górak verovert de bal door een tackle van achteren. Górak geeft een hoge lob. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lozanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilk de bal. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Legendarni 0:6

65e minuut.
Makstnieks komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kubura probeert naar een medespeler te passen. Lozanov rent richting de bal. Lozanov speelt de bal door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Kubura heeft problemen om de bal te vangen. Kubura passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu schiet op doel. Pflaum probeert de bal aan de voet te houden. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Çilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legčević speelt de bal door. Daar is Mengüalpoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makstnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Makstnieks draait met de bal, schiet en ... Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 68%, Legendarni 32%.
Analni Tatry - Legendarni 0:6