Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Analni Tatry
5-3-2 deff x1 Tactiek 523
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
45 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 32.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Makstnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Makstnieks probeert naar een medespeler te passen. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg. Poziemski kopt de bal weg. Daar is Pflaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mengüalpoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Nică passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Górak geeft een lange en hoge pass. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Makstnieks begaat een overtreding. Makstnieks krijgt een gele kaart. Dall`Acqua raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciupik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thuelsen springt en kopt de bal. Piñar controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumitraşcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Acqua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Makstnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Makstnieks probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 1:0

25e minuut.
Barchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchesi speelt de bal door. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen rent richting de bal. Thuelsen schiet op doel. Skalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Piñar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubura probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 2:0

28e minuut.
Inworp. Makstnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legčević is nu in balbezit. Für onderschept slim de pass. Für draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Für haalt uit met een fantastische trap. Pflaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 3:0

36e minuut.
Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura passt de bal zonder na te denken. Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Valleri speelt de bal door. Makstnieks kopt de bal weg. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ... Górak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pflaum geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nică met een snelle inworp. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Legčević rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Pflaum ... Strafschop! Pflaum krijgt een gele kaart. Für is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Für zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 28%, Analni Tatry 72%.
Legendarni - Analni Tatry 3:0

48e minuut.
Makstnieks kopt de bal weg. Für heeft problemen om de bal te vangen. Górak rent richting de bal. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 4:0

51e minuut.
Nică onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică is nu in balbezit. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubura is nu in balbezit. Kubura probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valleri trapt de bal weg van het doel. Kubura kopt de bal weg. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 5:0

56e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică passt de bal in één keer door. Pflaum is nu in balbezit. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Für rent richting de bal. Für schiet op doel. Valleri bokst de bal weg. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel. Valleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura speelt de bal door. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stute komt het veld opgelopen. Stute met een snelle inworp. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Məhəmmədov speelt de bal door. Kubura rent richting de bal. Kubura geeft een lange en hoge pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 6:0

68e minuut.
Kubura speelt de bal door. Məhəmmədov rent richting de bal. Məhəmmədov probeert naar een medespeler te passen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal zonder na te denken. Pflaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri bokst de bal weg. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu geeft de bal voor. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 7:0

74e minuut.
Məhəmmədov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nică de bal. Nică met een sublieme pass. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kubura passt de bal zonder na te denken. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górak begaat een overtreding. Górak krijgt een gele kaart. Für is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stute komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pflaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stute neemt de hoekschop. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valleri met een sublieme pass. Nică controleert de bal met de borst. Wilk begaat een overtreding. Wilk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Kubura geeft de bal voor. Pflaum heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 8:0

89e minuut.
Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çilli is nu in balbezit. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Analni Tatry 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 25%, Analni Tatry 75%.
Legendarni - Analni Tatry 9:0