Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa Chorzów FC.Benqpool
442 Tactiek Atak1
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Kantanista geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nastula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ogaza passt de bal met de wreef. Korecki is nu in balbezit. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - FC.Benqpool 1:0

13e minuut.
Kita onderschept slim de pass. Kita schiet op doel. Szerszunowicz kopt de bal weg. Toldo rent richting de bal. Toldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korecki. Kita raakt geblesseerd tijdens het duel. Palimąka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jarzębowski speelt de bal door. Żytko speelt de bal door. Alba is nu in balbezit. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szerszunowicz geeft de bal voor. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel. Pawlusiński bokst de bal weg.

30e minuut.
Menotti onderschept slim de pass. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti passt de bal zonder na te denken. Raczyński rent richting de bal. Raczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Toldo verovert de bal door een tackle van achteren. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo met een sublieme pass. Kita is nu in balbezit. Kita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 40%, FC.Benqpool 60%.
Rawa Chorzów - FC.Benqpool 1:0

50e minuut.
Alba haalt uit met een fantastische trap. Jarzębowski heeft problemen om de bal te vangen. Raczyński rent richting de bal. Raczyński schiet op doel. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Michalak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Korecki onderschept slim de pass. Korecki geeft een hoge lob. Toldo speelt de bal door. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Menotti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grądzki de bal onder controle te krijgen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa Chorzów - FC.Benqpool 1:1

72e minuut.
Jarzębowski is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal zonder na te denken. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stołeczny komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ogaza geeft een hoge lob. Toldo speelt de bal door. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny schiet op doel. Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ogaza geeft een lange en hoge pass. Skrucha heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny draait met de bal, schiet en ... Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - FC.Benqpool 2:1

87e minuut.
Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak passt de bal in één keer door. Korecki probeert de bal aan de voet te houden. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 43%, FC.Benqpool 57%.
Rawa Chorzów - FC.Benqpool 2:1