Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern München e. V. Legion Tbg
opty Tactiek Majka
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.8 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen formidable


1e minuut.
Grabarczyk passt de bal met de wreef. Karaś rent richting de bal. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:1

10e minuut.
Zduniec kopt de bal weg. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Inworp. Doszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel geeft een hoge lob. Grabarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Döbrögi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munkosa met een snelle inworp. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Żurek rent richting de bal. Żurek geeft een lange en hoge pass. Żemojtel kan de bal niet met de borst controleren. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:2

43e minuut.
Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud onderschept slim de pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Renaud rent richting de bal. Karaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Renaud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ejtminowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 55%, Legion Tbg 45%.
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:3

46e minuut.
Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Munkosa rent richting de bal. Munkosa passt de bal in één keer door. Renaud is nu in balbezit. Renaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński geeft de bal voor. Döbrögi probeert de bal met de borst te controleren. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zduniec rent richting de bal. Zduniec met een sublieme pass. Munkosa met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Munkosa heeft problemen om de bal te vangen. Munkosa met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap. Ejtminowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Wojdat de bal. Wojdat passt de bal met de wreef. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel. Ejtminowicz bokst de bal weg. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:5

73e minuut.
Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec met een sublieme pass. Klamczyński geeft de bal voor. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Butică rent richting de bal. Butică geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski kopt de bal weg. Renaud is nu in balbezit. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klamczyński passt de bal in één keer door. Renaud is nu in balbezit. Renaud met een sublieme pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern München e. V. 59%, Legion Tbg 41%.
Bayern München e. V. - Legion Tbg 0:6