Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów KP Błysk BW
Normal Tactiek Błysk Taktyka
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Durmayan speelt de bal door. Rajz rent richting de bal. Maciesiak rent richting de bal. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Małek rent richting de bal. Małek geeft een lange en hoge pass. Hamvas kopt de bal weg. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Durmayan speelt de bal door. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki passt de bal zonder na te denken. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szarawarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Durmayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajz is nu in balbezit. Rajz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rajz rent richting de bal. Rajz probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel. Počeradský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - KP Błysk BW 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 71%, KP Błysk BW 29%.
Wrz Tarnów - KP Błysk BW 0:1

48e minuut.
Gasparetti geeft een hoge lob. Inworp. Durmayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz draait met de bal, schiet en ... Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Burchacki met een sublieme pass. Durmayan rent richting de bal. Durmayan speelt de bal door. Rajz is nu in balbezit. Rajz draait met de bal, schiet en ... Počeradský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 55%, KP Błysk BW 45%.
Wrz Tarnów - KP Błysk BW 0:1