Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa Chorzów Analni Tatry
442 Tactiek 523
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 31
solid Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Ogaza de bal. Ogaza geeft een hoge lob. Poziemski heeft problemen om de bal te vangen. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nastula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palimąka is nu in balbezit. Palimąka passt de bal met de wreef. Kita is nu in balbezit. Kita geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valleri trapt de bal weg van het doel. Toldo speelt de bal door. Poziemski rent richting de bal. Kita onderschept slim de pass. Kita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dall`Acqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski is nu in balbezit. Jarzębowski geeft de bal voor. Toldo rent richting de bal. Toldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nastula met een snelle inworp. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Nastula geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piruşca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Analni Tatry 1:0

38e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca passt de bal zonder na te denken. Toldo is nu in balbezit. Toldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Analni Tatry 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 32%, Analni Tatry 68%.
Rawa Chorzów - Analni Tatry 2:0

48e minuut.
Thuelsen is nu in balbezit. Jarzębowski onderschept slim de pass. Jarzębowski geeft een lange en hoge pass. Kita maakt een snoekduik en kopt de bal. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Analni Tatry 3:0

51e minuut.
Jarzębowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębowski speelt de bal door. Ogaza rent richting de bal. Ogaza geeft de bal voor. Klungelig pakt Pflaum de bal. Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Poziemski geeft een hoge lob. Dumitraşcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kita de bal. Kita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michalak komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Legčević rent richting de bal. Toldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Legčević raakt geblesseerd tijdens het duel. Legčević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuelsen onderschept slim de pass. Thuelsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ogaza heeft problemen om de bal te vangen. Ogaza speelt de bal door. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Poziemski kopt de bal weg. Jarzębowski speelt de bal door. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa Chorzów - Analni Tatry 4:0

80e minuut.
Palimąka passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jarzębowski de bal onder controle te krijgen. Jarzębowski passt de bal zonder na te denken. Kita rent richting de bal. Kita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stołeczny komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Toldo kopt de bal weg. Ogaza met een sublieme pass. Górak heeft problemen om de bal te vangen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Palimąka speelt de bal door. Toldo is nu in balbezit. Toldo speelt de bal door. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jarzębowski is nu in balbezit. Jarzębowski speelt de bal door. Toldo geeft een lange en hoge pass. Daar is Stołeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stołeczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa Chorzów 21%, Analni Tatry 79%.
Rawa Chorzów - Analni Tatry 4:0