Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analni Tatry Rawa Chorzów
523 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Toldo speelt de bal door. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli maakt een afschuwelijke overtreding. Çilli krijgt een gele kaart. Kita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarzębowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piruşca springt en kopt de bal. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:1

9e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski passt de bal met de wreef. Ogaza speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Nastula rent richting de bal. Nastula passt de bal met de wreef. Jarzębowski speelt de bal door. Kita rent richting de bal. Kita haalt uit met een fantastische trap. Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Toldo passt de bal zonder na te denken. Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal zonder na te denken. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Ogaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogaza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Palimąka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo geeft de bal voor. Daar is Pflaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Precel speelt de bal door. Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nastula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toldo rent richting de bal. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Kita rent richting de bal. Kita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Legčević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met de inworp. Daar is Ogaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogaza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 74%, Rawa Chorzów 26%.
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:1

55e minuut.
Inworp. Michalak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toldo rent richting de bal. Toldo draait met de bal, schiet en ... Valleri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:2

58e minuut.
Palimąka geeft een hoge lob. Górak probeert de bal met de borst te controleren. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo schiet op doel. Valleri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:3

69e minuut.
Górak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogaza geeft een lange en hoge pass. Valleri bokst de bal weg.

73e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski passt de bal zonder na te denken. Ogaza rent richting de bal. Ogaza geeft een hoge lob. Michalak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kita is nu in balbezit. Kita draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal zonder na te denken. Kita is nu in balbezit. Toldo is nu in balbezit. Toldo draait met de bal, schiet en ... Valleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Toldo speelt de bal door. Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal met de wreef. Michalak rent richting de bal. Michalak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jarzębowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stołeczny de bal. Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:4

90e minuut.
Pflaum passt de bal in één keer door. Palimąka rent richting de bal. Palimąka met een sublieme pass. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny draait met de bal, schiet en ... Valleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analni Tatry 86%, Rawa Chorzów 14%.
Analni Tatry - Rawa Chorzów 0:4