Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni FC.Benqpool
5-3-2 deff x1 Tactiek Atak1
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korecki rent richting de bal. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Żytko probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba passt de bal in één keer door. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lozanov geeft een hoge lob. Skrucha probeert de bal met de borst te controleren. Für rent richting de bal. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC.Benqpool 1:0

10e minuut.
Lozanov met de inworp. Für rent richting de bal. Skrucha rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Für draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mały met een sublieme pass. Żytko rent richting de bal. Nică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nică krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lozanov geeft een hoge lob. Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Konkel de bal onder controle te krijgen. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Piñar is nu in balbezit. Piñar geeft een lange en hoge pass. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC.Benqpool 2:0

22e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Kubura passt de bal zonder na te denken. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für draait met de bal, schiet en ... Chaburski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC.Benqpool 3:0

24e minuut.
Korecki met een sublieme pass. Mały is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Für. Für krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Szerszunowicz rent richting de bal. Für onderschept slim de pass. Für haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Für draait met de bal, schiet en ... Skrucha probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lozanov zal de hoekschop nemen. Für springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nică passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista is nu in balbezit. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mengüalpoğlu schiet op doel. Chaburski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Für schiet op doel. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mengüalpoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mengüalpoğlu kan niet meer verder spelen. Scrivani komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Żytko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alba de bal. Bălţeanu is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 38%, FC.Benqpool 62%.
Legendarni - FC.Benqpool 3:0

55e minuut.
Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Kubura probeert naar een medespeler te passen. Scrivani rent richting de bal. Scrivani schiet op doel. Chaburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - FC.Benqpool 4:0

60e minuut.
Lozanov is nu in balbezit. Lozanov probeert naar een medespeler te passen. Kubura speelt de bal door. Scrivani rent richting de bal. Scrivani draait met de bal, schiet en ... Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Makstnieks komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Skrucha onderschept slim de pass. Menotti speelt de bal door. Bălţeanu rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Raczyński kopt de bal weg. Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Lozanov geeft een lange en hoge pass. Scrivani rent richting de bal. Scrivani draait met de bal, schiet en ... Chaburski bokst de bal weg.

87e minuut.
Korecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makstnieks met een snelle inworp. Scrivani rent richting de bal. Scrivani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mały is nu in balbezit. Kubura onderschept slim de pass. Kubura met een sublieme pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 42%, FC.Benqpool 58%.
Legendarni - FC.Benqpool 4:0