Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Benqpool Legendarni
Atak1 Tactiek Nowa 5-4-1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen very good


7e minuut.
Korecki kopt de bal weg. Lozanov is nu in balbezit. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Makstnieks zal de hoekschop nemen. Kantanista controleert de bal met de borst. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lozanov probeert naar een medespeler te passen. Für is nu in balbezit. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass. Für schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legendarni 0:1

12e minuut.
Korecki probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nică zal de hoekschop nemen. Für krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Skrucha de bal. Chaburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Makstnieks onderschept slim de pass. Makstnieks passt de bal met de wreef. Lozanov rent richting de bal. Lozanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Konkel de bal. Makstnieks is nu in balbezit. Makstnieks met een sublieme pass. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legendarni 0:2

17e minuut.
Żytko kopt de bal weg. Raczyński rent richting de bal. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Korecki heeft problemen om de bal te vangen. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov rent richting de bal. Lozanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szerszunowicz geeft de bal voor. Inworp. Makstnieks met de inworp. Lozanov rent richting de bal. Lozanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Konkel de bal. Kubura rent richting de bal. Kubura geeft de bal voor. Für is nu in balbezit. Für schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Makstnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makstnieks geeft een lange en hoge pass. Daar is Kantanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makstnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legendarni 0:3

43e minuut.
Szerszunowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makstnieks met een snelle inworp. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mały is nu in balbezit. Lozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha rent richting de bal. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Makstnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanov is nu in balbezit. Skrucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrucha krijgt een gele kaart. Lozanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Für neemt de penalty, wat een uithaal! Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Benqpool - Legendarni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 67%, Legendarni 33%.
FC.Benqpool - Legendarni 0:4

46e minuut.
Makstnieks probeert naar een medespeler te passen. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korecki. Lozanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lozanov kan niet meer verder spelen. Scrivani komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mały passt de bal in één keer door. Scrivani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrivani passt de bal met de wreef. Daar is Für, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Kantanista rent richting de bal. Kantanista passt de bal in één keer door. Raczyński rent richting de bal. Raczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Barchesi speelt de bal door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Für rent richting de bal. Für draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Korecki de bal. Skrucha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Scrivani rent richting de bal. Scrivani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Makstnieks passt de bal zonder na te denken. Scrivani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrivani onderschept slim de pass. Scrivani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha geeft een lange en hoge pass. Kubura kopt de bal weg. Scrivani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrivani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Stute komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Skrucha geeft de bal voor. Kubura kopt de bal weg. Kantanista heeft problemen om de bal te vangen. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Kubura geeft een lange en hoge pass. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass. Für draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makstnieks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Für rent richting de bal. Scrivani bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki onderschept slim de pass. Für verovert de bal door een tackle van achteren. Für draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Makstnieks kopt de bal weg. Scrivani rent richting de bal. Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Menotti passt de bal in één keer door. Żytko geeft een hoge lob. Bălţeanu is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ... Skalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Makstnieks is nu in balbezit. Szerszunowicz begaat een overtreding. Makstnieks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barchesi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Skrucha de bal. Für onderschept slim de pass. Für haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Makstnieks rent richting de bal. Makstnieks probeert naar een medespeler te passen. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Benqpool 54%, Legendarni 46%.
FC.Benqpool - Legendarni 0:4