Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Legia CWKS FC Balaczenko
Sweep Tactiek kleten
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Tasca met een snelle inworp. Hromý bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Minh geeft een hoge lob. Kláda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Heimoz geeft een hoge lob. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tüptürk. Tüptürk krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zwierzyński probeert de bal aan de voet te houden. Heimoz is nu in balbezit. Baghramyan onderschept slim de pass. Baghramyan schiet op doel. Garibbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tüptürk onderschept slim de pass. Tüptürk passt de bal zonder na te denken. Baghramyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghramyan haalt uit met een fantastische trap. Zwierzyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kural geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francis probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Heimoz rent richting de bal. Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Toàn passt de bal met de wreef. Baghramyan rent richting de bal. Baghramyan draait met de bal, schiet en ... Garibbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 0:1

28e minuut.
Tüptürk speelt de bal door. Baghramyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghramyan passt de bal met de wreef. Toàn rent richting de bal. Toàn draait met de bal, schiet en ... Garibbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 0:2

31e minuut.
Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda geeft de bal voor. Nhật Minh is nu in balbezit. Nhật Minh schiet op doel. Benačka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 1:2

32e minuut.
Ébora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thierry komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kural met een sublieme pass. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn passt de bal in één keer door. Baghramyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghramyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 49%, FC Balaczenko 51%.
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 1:3

49e minuut.
Tasca speelt de bal door. Nhật Minh is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Minh geeft de bal voor. Benačka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tasca is nu in balbezit. Tasca geeft de bal voor. Chaushev rent richting de bal. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hromý met een sublieme pass. Klungelig pakt Baghramyan de bal. Zwierzyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zwierzyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Doboş probeert de bal met de borst te controleren. Kural is nu in balbezit. Kural passt de bal met de wreef. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn schiet op doel. Garibbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Thierry verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Minh onderschept slim de pass. Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Toàn rent richting de bal. Toàn geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Baghramyan springt en kopt de bal. Garibbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki geeft een hoge lob. Hromý is nu in balbezit. Hromý geeft de bal voor. Toàn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gasperoni komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Kot komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doboş rent richting de bal. Doboş speelt de bal door. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duţă speelt de bal door. Hromý is nu in balbezit. Nhật Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hromý wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hromý kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 52%, FC Balaczenko 48%.
Fc Legia CWKS - FC Balaczenko 1:3