Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bocianowo Fc Azulgrana
352 Tactiek abc
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Casasnovas heeft problemen om de bal te vangen. Casasnovas passt de bal zonder na te denken. De Sukkeleir onderschept slim de pass. Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Réczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rareşoaica zal de hoekschop nemen. Casasnovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Réczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zambak kopt de bal weg. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Réczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biffi. Slabbinck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żmudź zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casasnovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zygmuntowski onderschept slim de pass. Lomasto onderschept slim de pass. Lomasto passt de bal met de wreef. Vuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck rent richting de bal. De Sukkeleir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slabbinck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Casasnovas neemt de penalty, wat een uithaal! Réczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Fc Azulgrana 0:1

32e minuut.
Biffi rent richting de bal. Zambak verovert de bal door een tackle van achteren. Zambak met een sublieme pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lutka onderschept slim de pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Regosz met een sublieme pass. Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Abut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 55%, Fc Azulgrana 45%.
FC Bocianowo - Fc Azulgrana 0:1

47e minuut.
Stanišić rent richting de bal. Stanišić geeft de bal voor. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Réczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zambak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić onderschept slim de pass. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić onderschept slim de pass. Vuletić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. do Pagode rent richting de bal. do Pagode passt de bal met de wreef. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Fc Azulgrana 0:2

57e minuut.
Stanišić geeft de bal voor. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Réczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Fc Azulgrana 0:3

69e minuut.
Abut probeert de bal aan de voet te houden. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Réczi bokst de bal weg.

72e minuut.
Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica geeft een hoge lob. Slabbinck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi verovert de bal door een tackle van achteren. Biffi schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Regosz rent richting de bal. Regosz geeft de bal voor. Casasnovas probeert de bal aan de voet te houden. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Abut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Réczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casasnovas rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Herilane met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck passt de bal zonder na te denken. Casasnovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Müggeli geeft een hoge lob. Abut is nu in balbezit. Rareşoaica begaat een overtreding. Rareşoaica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 53%, Fc Azulgrana 47%.
FC Bocianowo - Fc Azulgrana 0:3