Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skałka Jaworzno B10
433 Tactiek 442off
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Vučetić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučetić geeft de bal voor. Daar is Zera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Wlazło bokst de bal weg. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - B10 0:1

10e minuut.
Mironowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robak komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Tundra is nu in balbezit. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Wlazło probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Zizhen kopt de bal weg. Lin is nu in balbezit. Lin passt de bal in één keer door. Vučetić is nu in balbezit. Lin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Przeczek passt de bal met de wreef. Araníbar rent richting de bal. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - B10 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 85%, B10 15%.
Skałka Jaworzno - B10 0:2

46e minuut.
Włodarz komt het veld opgelopen. Musiał komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Przeczek onderschept slim de pass. Przeczek passt de bal met de wreef. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - B10 0:3

52e minuut.
Przeczek kan de bal niet met de borst controleren. Zizhen is nu in balbezit. Zizhen speelt de bal door. Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučetić passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vučetić onderschept slim de pass. Vučetić speelt de bal door. Przeczek speelt de bal door. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin rent richting de bal. Lin met een sublieme pass. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Djurovski kopt de bal weg. Przeczek rent richting de bal. Przeczek passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - B10 0:4

72e minuut.
Djurovski probeert naar een medespeler te passen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Refaelov verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski rent richting de bal. Djurovski passt de bal met de wreef. Araníbar rent richting de bal. Araníbar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Giménez geeft een lange en hoge pass. Araníbar rent richting de bal. Zera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zera krijgt een gele kaart. Araníbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lin neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - B10 0:5

84e minuut.
Wlazło speelt de bal door. Zizhen kopt de bal weg. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 81%, B10 19%.
Skałka Jaworzno - B10 0:5