Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC ks.śląsk
Kiełbasa new Tactiek new
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 43.9
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Meza heeft problemen om de bal te vangen. Meza speelt de bal door. Kasesalu is nu in balbezit. Kasesalu schiet op doel. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ks.śląsk 0:1

13e minuut.
Tammenheimo speelt de bal door. Berkin speelt de bal door. Krzyżaniak rent richting de bal. Kasesalu onderschept slim de pass. Kasesalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barışkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delcourt de bal. Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasesalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ganović geeft een lange en hoge pass. Konstantinović kopt de bal weg. Krzyżaniak probeert de bal met de borst te controleren. Kasesalu rent richting de bal. Kasesalu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nuutilainen geeft een lange en hoge pass. Ganović heeft problemen om de bal te vangen. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissenberger schiet op doel. Clijsters probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 69%, ks.śląsk 31%.
Drink Team FC - ks.śląsk 0:1

47e minuut.
Realini passt de bal zonder na te denken. Wrona is nu in balbezit. Wrona geeft de bal voor. Kasesalu rent richting de bal. Kasesalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - ks.śląsk 0:2

69e minuut.
EL Humaid geeft een hoge lob. Inworp. Weissenberger met een snelle inworp. Jaun is nu in balbezit. Jaun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza met een sublieme pass. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Mejías komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Luba heeft problemen om de bal te vangen. Luba speelt de bal door. Kasesalu is nu in balbezit. Kasesalu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Berkin is nu in balbezit. Berkin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nuutilainen met de inworp. Kwaśniewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuutilainen. Luba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Realini met een snel genomen vrije trap. Wrona rent richting de bal. Wrona probeert naar een medespeler te passen. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan haalt uit met een fantastische trap. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 63%, ks.śląsk 37%.
Drink Team FC - ks.śląsk 0:2