Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC WidzeW Lodz
Kiełbasa new Tactiek RTS
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Ciechanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuutilainen met een sublieme pass. Weissenberger is nu in balbezit. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Schultz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baranga met een sublieme pass. Klungelig pakt Kieszek de bal. Kieszek geeft de bal voor. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Enginar met een sublieme pass. Haentjens kopt de bal weg. Baranga geeft de bal voor. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 51%, WidzeW Lodz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drink Team FC - WidzeW Lodz 0:0

48e minuut.
Jäätma is nu in balbezit. Weissenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissenberger probeert naar een medespeler te passen. Jaun rent richting de bal. Jaun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vugrinec heeft problemen om de bal te vangen. Berescu rent richting de bal. Barışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec schiet op doel. Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Baranga probeert naar een medespeler te passen. Krzyżaniak met een sublieme pass. Kwaśniewski met een sublieme pass. Weissenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissenberger draait met de bal, schiet en ... Schultz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team FC - WidzeW Lodz 1:0

65e minuut.
Mælen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Haentjens geeft de bal voor. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. Enginar bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Mejías komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski geeft de bal voor. Mælen is nu in balbezit. Mælen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team FC 62%, WidzeW Lodz 38%.
Drink Team FC - WidzeW Lodz 1:0