Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie S-ec KP Bydgoszcz
Normal Tactiek moja2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 61.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Qassemi rent richting de bal. Gtari verovert de bal door een tackle van achteren. Gtari speelt de bal door. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Greening kopt de bal weg. Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 0:1

4e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Górek rent richting de bal. Tarantowicz rent richting de bal. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap. Petcu bokst de bal weg. Holewiński onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widerski neemt de hoekschop. Tarantowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Petcu trapt de bal weg van het doel. Gtari kopt de bal weg. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Petcu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garguła de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kubisch heeft problemen om de bal te vangen. Kubisch passt de bal in één keer door. Demi met een sublieme pass. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 1:1

16e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg passt de bal in één keer door. Górek rent richting de bal. Górek geeft de bal voor. Tarantowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 1:2

22e minuut.
Gtari passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 1:3

24e minuut.
Verplaetse geeft een lange en hoge pass. Kubisch probeert de bal aan de voet te houden. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Holewiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petcu bokst de bal weg.

26e minuut.
Holewiński kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gtari zal de hoekschop nemen. Tarantowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 1:4

27e minuut.
Martins heeft problemen om de bal te vangen. Çopan rent richting de bal. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bobrunka geeft een lange en hoge pass. Kubisch met een sublieme pass. Moczygęba rent richting de bal. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Górek haalt uit met een fantastische trap. Petcu bokst de bal weg.

37e minuut.
Viehweg geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz kopt de bal weg. Pocotó rent richting de bal. Górek onderschept slim de pass. Górek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Greening bereikt de bal nog maar net als eerste. Greening geeft een hoge lob. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ... Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 2:4

43e minuut.
Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse probeert naar een medespeler te passen. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 2:5

44e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass. Garguła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martins raakt geblesseerd tijdens het duel. Çopan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 59%, KP Bydgoszcz 41%.
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 2:5

52e minuut.
Verplaetse met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Petcu bokst de bal weg.

55e minuut.
Widerski met een sublieme pass. Gtari is nu in balbezit. Gtari passt de bal in één keer door. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Seppar probeert naar een medespeler te passen. Demi met een sublieme pass. Daar is Wasilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg speelt de bal door. Verplaetse met een sublieme pass. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viehweg passt de bal zonder na te denken. Verplaetse probeert de bal aan de voet te houden. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Petcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 2:6

79e minuut.
Inworp. Bajski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Çopan speelt de bal door. Martins rent richting de bal. Greening rent richting de bal. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Garguła geeft een hoge lob. Seppar kopt de bal weg. Widerski geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 60%, KP Bydgoszcz 40%.
Zagłębie S-ec - KP Bydgoszcz 2:6