Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie S-ec GKS Jaworzno
Normal Tactiek 442
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Çopan rent richting de bal. Somogyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çopan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martins maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kiemlicz passt de bal met de wreef. Pocotó probeert naar een medespeler te passen. Roncaglia probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kubisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisch passt de bal met de wreef. Seppar speelt de bal door. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Holewiński is nu in balbezit. Holewiński geeft een hoge lob. Martins kopt de bal weg. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnikowski rent richting de bal. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brachmański trapt de bal weg van het doel. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 1:0

44e minuut.
Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański onderschept slim de pass. Czekański speelt de bal door. Pejušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 30%, GKS Jaworzno 70%.
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 1:0

48e minuut.
Kubisch rent richting de bal. Kubisch passt de bal in één keer door. Grubizna rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Roncaglia onderschept slim de pass. Roncaglia geeft een hoge lob. Martins kopt de bal weg. Demi rent richting de bal. Demi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 2:0

55e minuut.
Kiemlicz rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal met de wreef. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ... Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Pocotó met een sublieme pass. Kubisch is nu in balbezit. Kubisch passt de bal met de wreef. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demi rent richting de bal. Demi passt de bal in één keer door. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Martins schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 3:0

73e minuut.
Roncaglia geeft de bal voor. Martins speelt de bal door. Kubisch rent richting de bal. Kubisch schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 4:0

75e minuut.
Demi speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Canpolat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çopan komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kubisch passt de bal met de wreef. Çopan met een sublieme pass. Canpolat probeert de bal aan de voet te houden. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Qassemi geeft de bal voor. Kubisch rent richting de bal. Kubisch passt de bal met de wreef. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. Canpolat kopt de bal weg. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Roncaglia probeert naar een medespeler te passen. Martins rent richting de bal. Martins passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tomasson passt de bal zonder na te denken. Roncaglia is nu in balbezit. Roncaglia passt de bal in één keer door. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie S-ec 24%, GKS Jaworzno 76%.
Zagłębie S-ec - GKS Jaworzno 4:0