Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żbiki2008 GKS Jaworzno
nsob3 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 32.5
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lardo is nu in balbezit. Lardo passt de bal met de wreef. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle schiet op doel. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 1:0

4e minuut.
Bălţatu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canpolat de bal. Baierle rent richting de bal. Baierle schiet op doel. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 2:0

7e minuut.
Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lardo de bal. Lardo haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Michnikowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 3:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baixech met een snelle inworp. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Baierle rent richting de bal. Baierle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 4:0

24e minuut.
Bălţatu passt de bal zonder na te denken. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo passt de bal in één keer door. Baierle is nu in balbezit. Baierle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Baixech met een snelle inworp. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Canpolat onderschept slim de pass. Baierle is nu in balbezit. Baierle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 5:0

28e minuut.
Nechită probeert naar een medespeler te passen. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle passt de bal met de wreef. Lardo is nu in balbezit. Lardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 6:0

30e minuut.
Zirong met een sublieme pass. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Lardo is nu in balbezit. Lardo draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 7:0

43e minuut.
Tossuti probeert naar een medespeler te passen. Lardo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lasocki. Lardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălţatu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 17%, GKS Jaworzno 83%.
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 7:0

46e minuut.
Górski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Baixech rent richting de bal. Baixech probeert naar een medespeler te passen. Lardo is nu in balbezit. Lardo geeft een lange en hoge pass. Baierle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Górski passt de bal in één keer door. Kiemlicz speelt de bal door. Tossuti met een sublieme pass. Daar is Lardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pejušić heeft problemen om de bal te vangen. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan passt de bal zonder na te denken. Lardo rent richting de bal. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brachmański met een harde bal richting middenveld. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski speelt de bal door. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zirong verovert de bal door een tackle van achteren. Zirong passt de bal zonder na te denken. Daar is Lardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kiemlicz met een sublieme pass. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Tossuti rent richting de bal. Pejušić onderschept slim de pass. Pejušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baixech met een snelle inworp. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu geeft een hoge lob. Baierle rent richting de bal. Baierle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 8:0

78e minuut.
Baierle verovert de bal door een tackle van achteren. Baierle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lardo de bal. Lardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bălţatu speelt de bal door. Lardo is nu in balbezit. Lardo passt de bal zonder na te denken. Baierle is nu in balbezit. Baierle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Brachmański trapt de bal weg van het doel. Baixech kopt de bal weg. Lardo is nu in balbezit. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lasocki geeft een lange en hoge pass. Zirong rent richting de bal. Zirong passt de bal in één keer door. Lardo heeft problemen om de bal te vangen. Lardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Brachmański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lardo controleert de bal met de borst. Lardo passt de bal in één keer door. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle haalt uit met een fantastische trap. Brachmański bokst de bal weg.

88e minuut.
Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo onderschept slim de pass. Lardo geeft een hoge lob. Baierle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 9:0

89e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft een lange en hoge pass. Bălţatu speelt de bal door. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo geeft een lange en hoge pass. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 19%, GKS Jaworzno 81%.
Żbiki2008 - GKS Jaworzno 9:0