Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żytnia Żbiki2008
1 Tactiek nsob3
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten good
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Ciupitu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Signorini komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Nechită met een snelle inworp. Zirong rent richting de bal. Zirong passt de bal met de wreef. Baixech rent richting de bal. Baixech haalt uit met een fantastische trap. Csörgő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tossuti speelt de bal door. Nechită speelt de bal door. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski haalt uit met een fantastische trap. Csörgő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - Żbiki2008 0:1

17e minuut.
Balint geeft een lange en hoge pass. Nechită rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramski. Kramski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zirong kopt de bal weg. Daar is Nechită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită geeft een lange en hoge pass. Lardo is nu in balbezit. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Baixech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longordo rent richting de bal. Bălţatu begaat een overtreding. Bălţatu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żytnia 61%, Żbiki2008 39%.
FC Żytnia - Żbiki2008 0:1

46e minuut.
Sinanoğlu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lardo is nu in balbezit. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lardo draait met de bal, schiet en ... Csörgő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - Żbiki2008 0:2

51e minuut.
Lardo passt de bal in één keer door. Baixech probeert naar een medespeler te passen. Nechită rent richting de bal. Nechită schiet op doel. Csörgő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - Żbiki2008 0:3

69e minuut.
Zirong speelt de bal door. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi probeert naar een medespeler te passen. Pasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Signorini. Lardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălţatu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baixech bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixech geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Górski rent richting de bal. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Lardo is nu in balbezit. Lardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Panario rent richting de bal. Panario passt de bal zonder na te denken. Pasca rent richting de bal. Pasca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żytnia - Żbiki2008 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żytnia 70%, Żbiki2008 30%.
FC Żytnia - Żbiki2008 1:3