Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pustyny MKS Gawrony Szczecin
4-2-3-1 Tactiek 4-1-3-2 Medium
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Gia Kiên speelt de bal door. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho`qo`rov begaat een overtreding. Ho`qo`rov krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ilovici passt de bal met de wreef. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki schiet op doel. Adrian bokst de bal weg.

16e minuut.
Ho`qo`rov rent richting de bal. Taralidis is nu in balbezit. Taralidis passt de bal in één keer door. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kina passt de bal met de wreef. Taralidis is nu in balbezit. Taralidis geeft de bal voor. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ilovici kopt de bal weg. Taralidis is nu in balbezit. Taralidis geeft een lange en hoge pass. Fon is nu in balbezit. Fon draait met de bal, schiet en ... Hariga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 1:0

34e minuut.
Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans geeft de bal voor. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel. Hariga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 2:0

35e minuut.
Klungelig pakt Tempowski de bal. Lasterowicz is nu in balbezit. Tempowski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Raes de bal. Raes geeft een lange en hoge pass. Adrian bokst de bal weg.

39e minuut.
Butor probeert naar een medespeler te passen. Leszko is nu in balbezit. Kopyłowicz rent richting de bal. Kopyłowicz haalt uit met een fantastische trap. Adrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 2:1

42e minuut.
Pejanović rent richting de bal. Fon onderschept slim de pass. Daar is Fon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fon schiet op doel. Hariga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 55%, MKS Gawrony Szczecin 45%.
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 3:1

48e minuut.
Kopyłowicz is nu in balbezit. Magcalas verovert de bal door een tackle van achteren. Magcalas geeft de bal voor. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kopyłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopyłowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Raes de bal. Raes geeft een hoge lob. Ciechacki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tempowski geeft een lange en hoge pass. Galvanini probeert de bal aan de voet te houden. Kopyłowicz begaat een overtreding. Galvanini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galvanini kan niet meer verder spelen. Próchniak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Taralidis rent richting de bal. Taralidis geeft een lange en hoge pass. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 4:1

72e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Kopyłowicz is nu in balbezit. Kopyłowicz speelt de bal door. Leszko is nu in balbezit. Leszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 56%, MKS Gawrony Szczecin 44%.
FC Pustyny - MKS Gawrony Szczecin 4:1