Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław Children Of The KoRn
5-2-1-2 Tactiek Ofensywa
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten average
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Anghel geeft de bal voor. İstanbullu is nu in balbezit. Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Namysł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamcur rent richting de bal. Velimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Caronni verovert de bal door een tackle van achteren. Caronni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Begeyn passt de bal in één keer door. Guayre is nu in balbezit. Guayre passt de bal met de wreef. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Stoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Stoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dorosz onderschept slim de pass. Dorosz geeft een lange en hoge pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 1:0

14e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel geeft de bal voor. Frisan controleert de bal met de borst. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamcur. Guayre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lange wilt de vrije trap nemen. Stoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 2:0

17e minuut.
Kleks met een sublieme pass. Guayre probeert naar een medespeler te passen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 3:0

19e minuut.
Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks passt de bal in één keer door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Stoch bokst de bal weg.

28e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 4:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Begeyn de bal onder controle te krijgen. Guayre met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Stoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 5:0

32e minuut.
Kleks heeft problemen om de bal te vangen. Kleks speelt de bal door. Guayre probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frisan passt de bal met de wreef. Dorosz rent richting de bal. Dorosz geeft een hoge lob. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn schiet op doel. Stoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kleks met een sublieme pass. Lange rent richting de bal. Lange met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Velimirović kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Lange speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Stoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Almendares geeft een hoge lob. Xoşqayıbov met een sublieme pass. Guayre kopt de bal weg. Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 42%, Children Of The KoRn 58%.
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 6:0

46e minuut.
Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks speelt de bal door. Guayre rent richting de bal. Guayre draait met de bal, schiet en ... Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 7:0

48e minuut.
Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guayre is nu in balbezit. Guayre geeft een hoge lob. Anghel met een sublieme pass. Kleks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Namysł geeft de bal voor. Jaworski rent richting de bal. Jaworski met een sublieme pass. Guayre rent richting de bal. Guayre draait met de bal, schiet en ... Stoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kraśko is nu in balbezit. Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 8:0

60e minuut.
Velimirović rent richting de bal. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu probeert naar een medespeler te passen. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kleks passt de bal zonder na te denken. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks met een sublieme pass. Begeyn met een sublieme pass. Guayre rent richting de bal. Guayre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal met de wreef. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Namysł geeft een hoge lob. Kleks kopt de bal weg. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn draait met de bal, schiet en ... Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 9:0

85e minuut.
Kwoon-Hyu onderschept slim de pass. İstanbullu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwoon-Hyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwoon-Hyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Stoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 10:0

88e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Zamcur speelt de bal door. Logo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange onderschept slim de pass. Lange draait met de bal, schiet en ... Stoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks probeert naar een medespeler te passen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 35%, Children Of The KoRn 65%.
FC Hunters Wrocław - Children Of The KoRn 11:0