Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. Górnik Zwonowice
ooooo Tactiek GramyDalej
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Nalot passt de bal zonder na te denken. Daar is Poda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poda passt de bal in één keer door. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Carrão geeft een lange en hoge pass. Poda rent richting de bal. Secchio begaat een overtreding. Secchio krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Poda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noordhoff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hottiger kopt de bal weg. Lindpere is nu in balbezit. Carrão verovert de bal door een tackle van achteren. Carrão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger rent richting de bal. Hottiger geeft de bal voor. Nalot rent richting de bal. Nalot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 1:0

20e minuut.
Noordhoff speelt de bal door. Malta met een sublieme pass. Nalot is nu in balbezit. Nalot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 2:0

23e minuut.
Secchio geeft een lange en hoge pass. Noordhoff is nu in balbezit. Noordhoff passt de bal met de wreef. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ... Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nalot is nu in balbezit. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 3:0

25e minuut.
Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot is nu in balbezit. Patury legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nalot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Poda neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 4:0

27e minuut.
Carrão met een snelle inworp. Poda rent richting de bal. Lindpere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindpere krijgt een gele kaart. Poda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 5:0

30e minuut.
Carrão geeft de bal voor. Poda is nu in balbezit. Lindpere begaat een overtreding. Lindpere krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Noordhoff passt de bal zonder na te denken. Malta is nu in balbezit. Malta geeft een lange en hoge pass. Poda rent richting de bal. Poda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Carrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hottiger met een sublieme pass. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalot is nu in balbezit. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda schiet op doel. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Malta speelt de bal door. Hottiger heeft problemen om de bal te vangen. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 6:0

41e minuut.
Carrão speelt de bal door. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger passt de bal met de wreef. Poda rent richting de bal. Poda haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot verovert de bal door een tackle van achteren. Nalot probeert naar een medespeler te passen. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 28%, Górnik Zwonowice 72%.
Elysium S. - Górnik Zwonowice 6:0

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta geeft de bal voor. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romão is nu in balbezit. Patury legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patury krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Setién geeft een hoge lob. Inworp. Carrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hottiger geeft een lange en hoge pass. Setién probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perzanowski speelt de bal door. Tylikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilewski de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Butinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 6:1

55e minuut.
Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal zonder na te denken. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 6:2

58e minuut.
Noordhoff passt de bal in één keer door. Hottiger rent richting de bal. Hottiger passt de bal zonder na te denken. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Perzanowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Carrão controleert de bal met de borst. Carrão geeft een hoge lob. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 7:2

63e minuut.
Poda rent richting de bal. Poda passt de bal met de wreef. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 8:2

73e minuut.
Candela is nu in balbezit. Carrão met een sublieme pass. Secchio onderschept slim de pass. Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Malta speelt de bal door. Romão rent richting de bal. Romão passt de bal met de wreef. Poda rent richting de bal. Poda haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zuberbühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuberbühler geeft een lange en hoge pass. Romão rent richting de bal. Romão schiet op doel. Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 9:2

82e minuut.
Poda heeft problemen om de bal te vangen. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal in één keer door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda rent richting de bal. Hottiger rent richting de bal. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ... Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta draait met de bal, schiet en ... Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 10:2

87e minuut.
Secchio rent richting de bal. Secchio geeft de bal voor. Malta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poda de bal. Poda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Patury kopt de bal weg. Klungelig pakt Setién de bal. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ... Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 11:2

90e minuut.
Noordhoff probeert naar een medespeler te passen. Carrão met een sublieme pass. Poda is nu in balbezit. Poda schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Górnik Zwonowice 12:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 28%, Górnik Zwonowice 72%.
Elysium S. - Górnik Zwonowice 12:2