Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan FC Rozpędzone Ślimaki
Cam2 Tactiek moja
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Mikuličić probeert de bal aan de voet te houden. Gromowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osoro. Osoro krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kies is nu in balbezit. Kies passt de bal met de wreef. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Osoro rent richting de bal. Osoro geeft de bal voor. Balocchi probeert de bal met de borst te controleren. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea onderschept slim de pass. Landovský speelt de bal door. Kies geeft een hoge lob. Marquinhos maakt een snoekduik en kopt de bal. Marzorati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kies is nu in balbezit. Kies passt de bal zonder na te denken. Brenet is nu in balbezit. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - FC Rozpędzone Ślimaki 0:1

36e minuut.
Prokop verovert de bal door een tackle van achteren. de Rooij onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curciulicchio. Curciulicchio krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Landovský geeft de bal voor. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikuličić. Mikuličić krijgt een gele kaart. Voinea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machain komt het veld opgelopen. Osoro met een snel genomen vrije trap. Marquinhos krijgt zijn hoofd ertegen. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Marzorati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

43e minuut.
Marzorati speelt de bal door. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies passt de bal in één keer door. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 68%, FC Rozpędzone Ślimaki 32%.
KS Milan - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

59e minuut.
Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet passt de bal met de wreef. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies geeft een hoge lob. Marquinhos springt en kopt de bal. Paal!

62e minuut.
Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos passt de bal met de wreef. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies geeft een lange en hoge pass. Brenet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Osoro rent richting de bal. Osoro met een sublieme pass. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies geeft de bal voor. Brenet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos passt de bal in één keer door. Brenet is nu in balbezit. Brenet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kies heeft problemen om de bal te vangen. Kies probeert naar een medespeler te passen. Brenet is nu in balbezit. Brenet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3

85e minuut.
Osoro geeft de bal voor. Brenet kopt de bal weg. Daar is Balocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 62%, FC Rozpędzone Ślimaki 38%.
KS Milan - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3