Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IM BACK Imperium C.F.
debe Tactiek 451
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten excellent
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Hartz is nu in balbezit. Kodolányi onderschept slim de pass. Daar is Koort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cohen speelt de bal door. Slačanac is nu in balbezit. Slačanac met een sublieme pass. Orekhov rent richting de bal. Orekhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Koort onderschept slim de pass. Koort met een sublieme pass. Carlentini probeert naar een medespeler te passen. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi geeft een hoge lob. Carlentini kan de bal niet met de borst controleren. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli draait met de bal, schiet en ... Ginestá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Waterreus speelt de bal door. Koort is nu in balbezit. Koort met een sublieme pass. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Imperium C.F. 0:1

15e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Marinho probeert naar een medespeler te passen. Slačanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Orekhov de bal. Orekhov draait met de bal, schiet en ... Naramowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Petralli is nu in balbezit. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort passt de bal zonder na te denken. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Ginestá bokst de bal weg.

18e minuut.
Waterreus passt de bal zonder na te denken. Daar is Kodolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodolányi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petralli de bal. Petralli schiet op doel. Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Waterreus geeft een hoge lob. Lucaciu rent richting de bal. Nasiłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Candeloro probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nasiłowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petralli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Çakı geeft de bal voor. Lucaciu kopt de bal weg. Marinho rent richting de bal. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hartz probeert de bal aan de voet te houden. Koort rent richting de bal. Koort met een sublieme pass. Petralli heeft problemen om de bal te vangen. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ginestá speelt de bal door. Orekhov kopt de bal weg. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Naramowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IM BACK - Imperium C.F. 1:1

43e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Naramowicki met een sublieme pass. Slačanac probeert naar een medespeler te passen. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 64%, Imperium C.F. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IM BACK - Imperium C.F. 1:1

49e minuut.
Hartz met een sublieme pass. Klungelig pakt Marinho de bal. Marinho passt de bal met de wreef. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi onderschept slim de pass. Kodolányi met een sublieme pass. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Waterreus geeft de bal voor. Klungelig pakt Petralli de bal. Lucaciu rent richting de bal. Petralli onderschept slim de pass. Petralli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een lange en hoge pass. Quesada speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Candeloro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petralli. Candeloro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromicho komt het veld opgelopen. Denhaese komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Asimos kopt de bal weg. Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Imperium C.F. 2:1

68e minuut.
Çakı geeft de bal voor. Milaković is nu in balbezit. Hartz maakt een afschuwelijke overtreding. Hartz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Milaković rent richting de bal. Milaković geeft een hoge lob. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. Ginestá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Doeltrap. Bazzanella komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi passt de bal zonder na te denken. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 58%, Imperium C.F. 42%.
IM BACK - Imperium C.F. 2:1