Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa KUKIEŁKA TEAM
nowa Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


8e minuut.
Anedda is nu in balbezit. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KUKIEŁKA TEAM 0:1

10e minuut.
Cashman onderschept slim de pass. Cashman geeft de bal voor. Moncada rent richting de bal. Lin onderschept slim de pass. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Christanval is nu in balbezit. Christanval met een sublieme pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maldodevie is nu in balbezit. Maldodevie passt de bal met de wreef. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Harris passt de bal zonder na te denken. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă is nu in balbezit. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Balent bokst de bal weg.

27e minuut.
Funar speelt de bal door. Harris rent richting de bal. Harris passt de bal met de wreef. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cashman heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu is nu in balbezit. Cashman begaat een overtreding. Cashman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Funar kopt de bal weg. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Harris moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harris schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Iwan onderschept slim de pass. Iwan probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Funar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paharnicu de bal. Cashman is nu in balbezit. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misterny onderschept slim de pass. Misterny passt de bal zonder na te denken. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 49%, KUKIEŁKA TEAM 51%.
Miedź Legnicaa - KUKIEŁKA TEAM 0:1

46e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota passt de bal in één keer door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedź Legnicaa - KUKIEŁKA TEAM 1:1

50e minuut.
Mementi geeft de bal voor. Lin rent richting de bal. Archetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KUKIEŁKA TEAM 1:2

56e minuut.
Mementi geeft de bal voor. Iwan kopt de bal weg. Daar is Moncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Misterny de bal onder controle te krijgen. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Nozicska bokst de bal weg.

78e minuut.
Christanval kopt de bal weg. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Anedda met de inworp. Christanval geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maldodevie de bal. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Funar met een sublieme pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă speelt de bal door. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 48%, KUKIEŁKA TEAM 52%.
Miedź Legnicaa - KUKIEŁKA TEAM 1:2