Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATY Malczew Radom
moja Tactiek Jazda
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten goed
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen matig


15e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal zonder na te denken. Borracha met een sublieme pass. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - Malczew Radom 0:1

17e minuut.
Inworp. Lihovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Nul geeft een hoge lob. Klungelig pakt Małecki de bal. Małecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stavrakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Faber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgazzi probeert naar een medespeler te passen. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BATY - Malczew Radom 1:1

23e minuut.
De Nul kopt de bal weg. Lihovac heeft problemen om de bal te vangen. Pankovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pankovski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pankovski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lihovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Lihovac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małecki heeft problemen om de bal te vangen. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul rent richting de bal. De Nul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 54%, Malczew Radom 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BATY - Malczew Radom 1:1

52e minuut.
Mattler verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul onderschept slim de pass. Prahov rent richting de bal. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.

64e minuut.
De Nul passt de bal in één keer door. D`Heer geeft de bal voor. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Stavrakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lihovac speelt de bal door. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattler verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lihovac de bal. Lihovac met een sublieme pass. Małecki rent richting de bal. Małecki draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Valihora bereikt de bal nog maar net als eerste. Valihora passt de bal met de wreef. Małecki heeft problemen om de bal te vangen. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lihovac passt de bal zonder na te denken. Burgazzi is nu in balbezit. Burgazzi passt de bal in één keer door. De Nul rent richting de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 66%, Malczew Radom 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BATY - Malczew Radom 1:1