Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom FC BATY
Jazda Tactiek moja
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 32
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
De Nul is nu in balbezit. Prahov is nu in balbezit. Prahov speelt de bal door. Waldemarsson is nu in balbezit. Waldemarsson geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - FC BATY 0:1

5e minuut.
Pankovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Mattler is nu in balbezit. Heindl onderschept slim de pass. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg.

9e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heindl de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Burgazzi is nu in balbezit. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Heindl is nu in balbezit. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Heindl rent richting de bal. Heindl speelt de bal door. Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul rent richting de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pankovski passt de bal zonder na te denken. De Nul rent richting de bal. De Nul passt de bal in één keer door. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trochowski speelt de bal door. Borracha kopt de bal weg. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Faber met een sublieme pass. Lihovac is nu in balbezit. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Nul de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson passt de bal zonder na te denken. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul is nu in balbezit. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Prahov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul passt de bal in één keer door. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 28%, FC BATY 72%.
Malczew Radom - FC BATY 0:1

47e minuut.
Mattler rent richting de bal. Mattler geeft een lange en hoge pass. Díaz speelt de bal door. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Waldemarsson is nu in balbezit. Borracha is nu in balbezit. Borracha passt de bal met de wreef. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal met de wreef. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul schiet op doel. Prahov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Heindl de bal. Prahov rent richting de bal. Heindl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heindl krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Borracha is nu in balbezit. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Borracha kopt de bal weg. De Nul rent richting de bal. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Nul passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz passt de bal met de wreef. Heindl is nu in balbezit. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg.

64e minuut.
Ladeira geeft de bal voor. Heindl rent richting de bal. Heindl passt de bal met de wreef. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Borracha geeft een hoge lob. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Burgazzi passt de bal zonder na te denken. Borracha rent richting de bal. Borracha passt de bal zonder na te denken. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - FC BATY 1:1

72e minuut.
Klungelig pakt Mándi de bal. De Nul onderschept slim de pass. De Nul passt de bal met de wreef. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een hoge lob. Daar is Mattler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Díaz passt de bal met de wreef. De Nul is nu in balbezit. Prahov rent richting de bal. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg. Heindl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft de bal voor. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heindl is nu in balbezit. Heindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - FC BATY 2:1

80e minuut.
Byfield passt de bal in één keer door. Mattler heeft problemen om de bal te vangen. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - FC BATY 3:1

85e minuut.
De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - FC BATY 4:1

87e minuut.
Şuteu speelt de bal door. Ladeira heeft problemen om de bal te vangen. Borracha speelt de bal door. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Díaz kopt de bal weg. De Nul is nu in balbezit. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 22%, FC BATY 78%.
Malczew Radom - FC BATY 4:1