Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki Imperium C.F.
moja Tactiek 451
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Milaković rent richting de bal. Milaković heeft problemen om de bal te vangen. Milaković passt de bal in één keer door. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Kuljović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
von Holtei met een sublieme pass. Dragonias rent richting de bal. Dragonias probeert naar een medespeler te passen. Artuch is nu in balbezit. Artuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nasiłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. von Holtei rent richting de bal. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Imperium C.F. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 56%, Imperium C.F. 44%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Imperium C.F. 0:1

48e minuut.
Trawka heeft problemen om de bal te vangen. Trawka speelt de bal door. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch schiet op doel. Quesada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osoro krijgt een gele kaart.

61e minuut.
von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı is nu in balbezit. Dragonias begaat een overtreding. Dragonias krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kodolányi met een sublieme pass. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Knohl begaat een overtreding. Knohl krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Gromicho komt het veld opgelopen. Waterreus komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković met een sublieme pass. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Çakı geeft een hoge lob. Waterreus is nu in balbezit. Kies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kies krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro geeft een lange en hoge pass. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Brenet is nu in balbezit. Brenet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rozpędzone Ślimaki - Imperium C.F. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 56%, Imperium C.F. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rozpędzone Ślimaki - Imperium C.F. 1:1