Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan IM BACK
V1 Tactiek debe
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 52.4
outstanding Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Slačanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balocchi is nu in balbezit. Balocchi passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carlentini verovert de bal door een tackle van achteren. Hartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Krzemiński is nu in balbezit. Mikuličić rent richting de bal. Mikuličić speelt de bal door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - IM BACK 1:0

11e minuut.
Aguinaga met een harde bal richting middenveld. Kazanecki met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikuličić neemt de hoekschop. Hartz kopt de bal weg. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mikuličić is nu in balbezit. Mikuličić passt de bal in één keer door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - IM BACK 2:0

17e minuut.
Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz is nu in balbezit. Hartz passt de bal met de wreef. Slačanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Slačanac geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kazanecki passt de bal met de wreef. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Bánfi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - IM BACK 3:0

34e minuut.
Barracuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barracuda passt de bal zonder na te denken. Kazanecki met een sublieme pass. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Cohen kopt de bal weg. Asimos is nu in balbezit. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguinaga trapt de bal weg. Hartz rent richting de bal. Kazanecki onderschept slim de pass. Kazanecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carlentini verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanecki onderschept slim de pass. Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 47%, IM BACK 53%.
KS Milan - IM BACK 3:0

51e minuut.
Montero heeft problemen om de bal te vangen. Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki passt de bal met de wreef. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel. Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Krzemiński met een sublieme pass. Mikuličić is nu in balbezit. Mikuličić passt de bal in één keer door. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mikuličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero geeft een lange en hoge pass. Asimos heeft problemen om de bal te vangen. Asimos draait met de bal, schiet en ... Aguinaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Carlentini geeft de bal voor. Balocchi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Candeloro de bal. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Barracuda geeft de bal voor. Inworp. Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski rent richting de bal. Gromowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Bánfi rent richting de bal. Bánfi met een sublieme pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - IM BACK 4:0

73e minuut.
Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Mikuličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuličić passt de bal zonder na te denken. Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mikuličić is nu in balbezit. Mikuličić passt de bal in één keer door. Barracuda rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Ginestá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 41%, IM BACK 59%.
KS Milan - IM BACK 4:0