Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATY Miedź Legnicaa
moja Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 43
weak Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov geeft een lange en hoge pass. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Byfield geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christanval met de inworp. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - Miedź Legnicaa 0:1

16e minuut.
Burgazzi rent richting de bal. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Şuteu speelt de bal door. Waldemarsson rent richting de bal. Waldemarsson probeert naar een medespeler te passen. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Paharnicu rent richting de bal. Mattler rent richting de bal. Şuteu rent richting de bal. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - Miedź Legnicaa 0:2

39e minuut.
Mattler probeert naar een medespeler te passen. Burgazzi is nu in balbezit. Burgazzi passt de bal zonder na te denken. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brückner speelt de bal door. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christanval. Christanval krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 60%, Miedź Legnicaa 40%.
FC BATY - Miedź Legnicaa 0:2

47e minuut.
Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Byfield onderschept slim de pass. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - Miedź Legnicaa 0:3

56e minuut.
Brückner passt de bal in één keer door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă passt de bal met de wreef. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paharnicu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Misterny geeft een hoge lob. Paharnicu is nu in balbezit. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattler geeft een lange en hoge pass. Mándi kopt de bal weg. Nozicska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar geeft een lange en hoge pass. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Funar met een sublieme pass. Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burgazzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 67%, Miedź Legnicaa 33%.
FC BATY - Miedź Legnicaa 0:3